11 lenyűgöző karácsonyi képeslap házilag: Ezeket készítsd el a gyerekkel idén! - Lépésről lépésre videóval

Nagyszülők Lapja

Ünnepek

Nagyszülők Lapja


11 lenyűgöző karácsonyi képeslap házilag: Ezeket készítsd el a gyerekkel idén! - Lépésről lépésre videóval Szeretnéd idén karácsonykor saját készítésű üdvözlőlapokkal meglepni a szeretteidet? Szeretnél együtt ügyeskedni a gyerekekkel? 11 szuper ötletet is mutatunk saját készítésű, karácsonyi üdvözlőlapokra! Mindössze egy kis idő és pár apróság kell hozzájuk, válogassatok! Szeretnéd idén karácsonykor saját készítésű üdvözlőlapokkal meglepni a szeretteidet? Vagy szeretnél együtt ügyeskedni a gyerekekkel, megmutatni nekik, hogy a szeretet ünnepére nem csupán drága, bolti üdvözlőlapok küldhetőek?

11 szuper ötletet is mutatunk saját készítésű, karácsonyi üdvözlőlapokra! Mindössze egy kis idő és pár apróság kell hozzájuk, válogassatok! És ha szeretnétek tudni, hogy készülnek, nézzétek meg a cikk végén a  videót!

11 lenyűgöző, saját készítésű, karácsonyi üdvözlőlap


1. Papírhajtogatás2. Maradék csomagolópapírból és szalagból3.  Flitteres, mozgalmas4.  Mintás5. Golyós-zsinóros6. Csillogó karácsony7. Gombokból8. Kartonpapírból9. Maradék csomagolópapír 2.10. Nyomot hagyva...11. Kétrétegű
És hogy hogy készülnek ezek a csodák? Itt megnézheted!Forrás: Facebook / 5-minute-crafts

Nagyszülők Lapja

Ünnepek

Nagyszülők Lapja


2018.12.14