Koltai Róbert párja reagált Pogány Judit szavaira - videó

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Koltai Róbert párja reagált Pogány Judit szavaira - videó

Végigsöpört a teljes hazai médián Pogány Judit nyilatkozata, melyben Koltai Róberttel közös házasságuk kapcsán arról beszélt, hogy volt férje, Koltai Róbert elvette tőle az „együtt megöregedés csodáját”.

Mint ismeretes, a decemberben Nemzet Színészének megválasztott művésznő az alábbiakat vallotta a házasság intézményéről a Szavakon túl című műsorban: „Volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, bárhogy, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette. És az együtt megöregedés egy olyan fantasztikus csoda lehet. Azt megélni, együtt megöregedni. Azt a Robi elvette tőlem.”

Koltai és párja mindeddig nem reagáltak Pogány Judit szavaira, azonban mikor a budaörsi tévé SzínTér című műsorában a műsorvezető feltette a kérdést Gaál Ildikónak, hogy hallott-e valaha bárkit is rosszat mondani Koltairól, a színész jelenlegi párja annyival törte meg a csendet: „Juj, ebbe bele se menjünk most. (…) Az, aki róla negatívat mondott, és egyébként elindított egy hatalmas cunamit, arra ő soha egy rossz hangot nem szólt, soha.” 

Pogány Judit kijelentései kapcsán a 80 éves színész szűkszavúan csupán annyit mondott: „Ez a magánéletnek a mély bugyra.”

Fotó: Youtube videó


Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2024.02.03