Kórházból tűnt el egy 10 éves kisfiú Miskolcon

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


Kórházból tűnt el egy 10 éves kisfiú Miskolcon A rendőrség a lakosság segítségét kéri a 10 éves kisfiú megtalálásához. A police.hu értesülései szerint a Miskolci Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 10 éves Horváth Dominik Attila miskolci lakos eltűnése ügyében.

Kórházból tűnt el Dominik
A kisfiú 2023. december 5-én dél környékén engedély nélkül hagyta el a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórház épületét, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A kisfiú személyleírása
A vékony testalkatú, barna hajú fiú eltűnésekor mindössze egy pólót és egy papucsot viselt.Az alábbi elérhetőségeken várják a szemtanúk jelentkezését
A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható fiú hollétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


FRISSÍTÉS: Időközben a rendőrség megtalálta a kisfiút, ennek részleteiről itt olvashattok.


Fotó és forrás: police.hu

Nagyszülők Lapja

Aktuális

Nagyszülők Lapja


2023.12.06