4 unokája született egyetlen hónap alatt - Videón a boldog nagymama és unokái

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


4 unokája született egyetlen hónap alatt - Videón a boldog nagymama és unokái

A 54 éves Amy Chizk már öt gyermek nagymamája. Igazán közel állnak hozzá a kisbabák, ugyanis majdnem 20 éven át dolgozott nővérként egy újszülött-osztályon, arról azonban álmodni sem mert, hogy egyszer 4 unokája születik majd, szinte egyidőben...

Amy csuda édes, meghitt videójához - melyet egyik lánya, Sophie osztott meg a TikTokon - csak annyit fűzött hozzá: Amikor a lányaid négy unokával ajándékoznak meg egy hónap alatt. Sophie babája az egyik pici a négy közül, míg Amy másik lánya, Sydney hármasikrekkel büszkélkedhet.

A videó akkor készült, mikor Amy lányai a szülés után nem sokkal édesanyjuknál jöttek össze, és a boldog nagymama együtt ölelte újszülött unokáit. A felvétel igazán békés és elégedett pillanatokat örökített meg: a picik éppen jóllakottan és boldogan pihentek a nagyi karjában. 

Amy arra biztatja a szülőket és nagyszülőket, hogy értékeljenek és igazán éljenek meg minden egyes percet, amit a babákkal tölthetnek: „Csak szeressétek őket! Oly gyorsan változnak. Ne sürgessétek, hogy nagyobbak legyenek, így is olyan hamar felnőnek...”

@sophie._.camp My mom is truly living out her dream #fypシ #parentsoftiktok #momtok #triplets #sistergoals ♬ original sound - Kardashian clips ????

Forrás: TikTok
Fotó: TikTok


Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2024.05.29