A 20 gyermekes magyar milliárdos, Mesejátszóterek, Miért van szükség nagymamákra?, Hajfonás kislányoknak - 2015 top cikkei

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


A 20 gyermekes magyar milliárdos, Mesejátszóterek, Miért van szükség nagymamákra?, Hajfonás kislányoknak - 2015 top cikkei Búcsúzik a 2015-ös év, és mi is visszatekintve számot vetünk, melyek voltak az általatok legkedveltebb cikkeink. Nagy népszerűségnek örvendett többek között a 20 gyermekes család, a mesejátszóterek és az unokáknak készíthető frizurák is. Nézd meg, mik voltak a 2015-ös év legolvasottabb cikkei! Csokorba szedtük a 2015-ös év legkedveltebb cikkeit és a témák igen változatosak. Azt azonban biztosan kijelenthetjük, hogy Olvasóink számára minden a család és az unokák körül forog. Hisz a nagyszülőknek ők a legfontosabbak! Lássuk a 2015-ös év legolvasottabb cikkeit!

A 2015-ös év legolvasottabb cikkei


20 gyermekük van, mégis milliárdosok lettek - ráadásul Magyarországon »
Bemutatjuk a 20 gyermekes Ernő bácsi és Juci néni családját, akik szeretetben élnek és kemény munkával jutottak előrébb az életben.

Mesejátszóterek Budapesten - 4 hely, ahova menjetek el a gyerekekkel! »
4 nagyon különleges játszóteret ajánlunk, amely a mesék világába kalauzolja a gyerekeket. Teljesen ingyenesek és ide mindenképpen érdemes kilátogatni az unokákkal!

nagymama unoka
Forrás: Pixabay.com

Ezért is van óriási szükség a nagymamákra! Most már tudományosan is bebizonyították »
Azt eddig is tudtuk, hogy a nagymamáknak vitathatatlan szerepük van a család életében, azonban kutatók azt is alátámasztották, hogy egy aktív nagymama a családban a fiatalok életének több fontos területére is pozitívan hat, mint ahogyan azt eddig gondoltuk.

Így készíts kislány unokádnak gyönyörű frizurát pár perc alatt! 3 hajfonás tipp videóval »
Gyönyörű frizurát készíthetsz lányunokádnak, ami nem tart tovább pár percnél, és a bájos lánykádból máris tündérkét varázsoltál. A 3 videó 3 különféle hajfonást mutat be: a parasztfonást, a franciafonást (parkettafonást), és a masnis fonást.

Mit okoz a gyermek lelkében a Ne csináld-típusú felszólítás? Mit mondj helyette? »
Hogyan érjük el, hogy a unokánk azt tegye, amit mi szeretnénk? Miért nem vezet sehova, ha állandóan azt harsogjuk neki, hogy "Ne csináld!". Miért kell pozitívan megfogalmaznunk mondandónkat, amikor kérni szeretnénk az unokától valamit? Egyszerű gyermeknevelési praktika, ami eddig minden nagyszülőnek segített.

Lencsilány - Icipici kis mese (videó és dalszöveg) »
Egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó, Icipici házikóban, icipici ágyikó. Ottan élt éldegélt, egy icipici lencsilány… Ha Te is szeretted ezt a kedves gyerekdalt annak idején, akkor tanítsd meg unokádnak is az örökzöld slágert!

Fotó: Pixabay.com

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2015.12.31