Anyák napjára az anyósomnak - szívmelengető levél, mert az anyósokat is nagyon lehet szeretni

Nagyszülők Lapja

Családi kapcsolatok

Nagyszülők Lapja


Anyák napjára az anyósomnak - szívmelengető levél, mert az anyósokat is nagyon lehet szeretni

Szerencsés az a nagymama, akit unokával ajándékoz meg az élet, de szerencsés az a gyermek is, akinek szerető nagymama adatik meg! 
Olvasónk Anyák Napja alkalmából tollat ragadott, és levélben mond köszönetet gyermeke nagymamájának - mert a rosszízű viccek ellenére léteznek csodálatos anyósok, nem is kevesen! 

"Kedves Anyósom, kedves Nagymama!

 

Talán különös, hogy levelet írok Neked, de úgy érzem, Anyák Napján Számodra is fontos mondanivalóm van. 

Mikor a fiad megismertem, még nem sejtettem, hogy rajta kívül még milyen nagyszerű dolgokban lesz részem. Nem csak remek férjet kaptam, de csodálatos anyóst is. Fenntartások nélkül, szeretettel fogadtál a családba, és azóta is olyan közvetlenséggel és szeretettel fordulsz hozzám, mintha a legjobb barátnők lennénk.

Oly sok mindent köszönhetek Neked!

Köszönöm, hogy féltő gondoskodással vettél körül már akkor is, mikor még csak vártuk a gyermekünket. Végig aggódtál, míg megszületett, és mindent előkészítve otthon vártál bennünket, mikor hazaérkeztünk.

Köszönöm, hogy az első időszakban minden nap velünk voltál, és hihetetlen tapintattal segítettél mindenben. Nem engedted, hogy megerőltessem magam, főztél nekünk, csendesen sürögve gondoskodtál a ház körüli feladatokról, vagy épp átvetted a babát. Életem legszebb napjai voltak ezek!

Mindig elképesztő kreativitással, lelkesedéssel és energiával tervezgeted a gyerekekkel töltött közös időt. Minőségi időt kapnak tőled, kirándulást, játékot, beszélgetést, esti kakaózást. Olyan emlékeket adsz nekik, melyet sosem fognak elfelejteni.

Nem tudom, hogyan csinálod, de még ha nehezek is számodra a mindennapok, akkor is elővarázsolsz valamit a táskádból, mert megtalálod a módját, hogy örömet szerezz nekünk vagy unokáidnak. 

Köszönöm, hogy akár megoldásra, akár csak beszélgetésre van szüksége bármelyikünknek, te ott vagy és számíthatunk rád. Figyelemmel kíséred a család dolgait, az örömteli és nehéz időszakokat egyaránt. 

Gondoskodsz rólunk, és gondoskodsz a gyermekeinkről is. Veled mindig a legjobb helyen vannak, és nyugodt szívvel hagyhatjuk őket Nálad. A legszebb bizonyíték erre, hogy bármikor szívesen mennek Hozzád.

Köszönöm, hogy megmutatod nekik a világ azon szeletkéit, amire nekünk nem marad időnk vagy energiánk. Programokat kutatsz fel, túrázni mentek, sütit süttök, sokat mesélsz nekik... Veled a nevetésről, jókedvről és szeretetről szól minden perc.

Köszönöm, hogy vagy nekünk, hogy ilyen vagy, és kívánom, hogy egészségben és derűben tölthessünk még el sok-sok évet együtt!


Menyed"
 


Nagyszülők Lapja

Családi kapcsolatok

Nagyszülők Lapja


2024.05.02