Gyógyfürdők nyitása 2021: Négy budapesti fürdőben már igénybe behetők a gyógykezelések április 19-től

Nagyszülők Lapja

Életmód

Nagyszülők Lapja


Gyógyfürdők nyitása 2021: Négy budapesti fürdőben már igénybe behetők a gyógykezelések április 19-től Április 19. hétfőtől újra elérhetőek az orvosi beutalóval igénybe vehető gyógykezelések négy budapesti fürdőben: a Széchenyi, Szt. Lukács, Paskál és Pesterzsébeti fürdőkben, részletek: Április 19. hétfőtől újra elérhetőek az orvosi beutalóval igénybe vehető gyógykezelések négy budapesti fürdőben: a Széchenyi, Szt. Lukács, Paskál és Pesterzsébeti fürdőkben - közölte a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. pénteken az MTI-vel.

Az orvosi beutalóval rendelkező betegek hétfőtől a Széchenyi, a Szent Lukács, a Paskál és a Pesterzsébeti fürdőkben a következő orvosi kezeléseket vehetik igénybe:
- orvosi gyógymasszázs,
- iszappakolás,
- vízalatti vízsugár masszázs,
- szénsavas kádfürdő,
valamint a Széchenyi és a Szt. Lukács fürdőkben a komplex fürdőgyógyászati osztályokon a gyógytornát és a fizikoterápiás kezeléseket is.Olvasd el ezt is!
Tb-támogatott fürdőkezelések: Gyógyfürdőt, súlyfürdőt, gyógymasszázst, egyéb gyógykúrákat is felírhat a szakorvos »


Időpontegyeztetés szükséges a kezelések előtt
A Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. eddig is kiemelt figyelmet fordított a szigorú higiéniás előírások betartására, de a még nagyobb biztonság érdekében, a kezeléseket kizárólag előzetes időpontegyeztetést követően lehet igénybe venni. Részletes információ, nyitvatartás és a jelentkezés módja itt olvasható »

A medencékben továbbra sem szabad tartózkodni
A kormányrendelet értelmében gyógyvizes medencefürdő szolgáltatást továbbra sem nyújtanak.

Kapcsolódó cikkünk:
Így használd a gyógyvizeket fájdalomcsillapításra - Melyik gyógyvíz mire jó? »


Forrás: MTI
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Nagyszülők Lapja

Életmód

Nagyszülők Lapja


2021.04.16