Jerusalema kihívás gyerekekkel: Így perdültek táncra a konduktív óvoda ovisai - A legjobb ovis, sulis táncosvideók

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Jerusalema kihívás gyerekekkel: Így perdültek táncra a konduktív óvoda ovisai - A legjobb ovis, sulis táncosvideók Tarol az országban a Jerusalema challenge, egyre több óvoda és iskola is csatlakozik a táncos kihíváshoz, és töltik fel videóikat a Youtube-ra. Most ezekből válogattunk! Tarol az országban a Jerusalema challenge, egyre több óvoda és iskola is csatlakozik a táncos kihíváshoz, és töltik fel videóikat a Youtube-ra. Most ezekből válogattunk!

Múlt héten nagy sikert aratott a Jerusalema videós cikkünk, melyben rendőrök, börtönőrök, tűzoltók, orvosok, óvodai dolgozók és más lelkes amatőr táncosok sajátították el a kihívás táncos lépéseit, majd töltötték fel videóikat a Youtube-ra.

Azóta kiderült, hogy egyre több magyar óvodás és iskolás csoport is csatlakozott a Jerusalema kihíváshoz, így csempészve pár percnyi gondtalan örömöt a járványhelyzettől komor mindennapokba. Nagyon sok szuper videót találtunk, ezekből válogattunk most.

Jeruzsálem tánc a Szigetszentmiklósi Nyuszi csoportban

A szigetszentmiklósi oviba a mozgásukban akadályozott gyermekek járnak, éppen ezért különös öröm látni, ahogy a kis ovisok átadják magukat a zene dallamának és táncra perdülnek.
Jerusalema Dance Challenge by Belvárosi Általános Iskola, Pécs

A pécsi iskolában a táncos kihívást egyben arra használták fel, hogy a leendő diákoknak bemutassák kedvelt intézményüket.
Jerusalema kihívás - Zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskola

A zalai iskola táncoslábú diákjai nem elégedtek meg az alaplépésekkel, így egészen különlegesre sikerült a videójuk.
Jerusalema Dance Challenge | Mathiász János Technikum és Gimnázium

A középiskolások örömteli táncos videójában még egy Fanuc robot is a ritmusra mozog!
Jerusalema Dance - Sopronkövesd

A Győr-Moson-Sopron megyei kis faluban a közösség apraja-nagyja táncra perdült.Jerusalema challenge farsang 3.b

Az alsósok összekötötték a jót a még jobbal, és a farsang apropóján tanulták meg a népszerű tánclépéseket.Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2021.04.22