Titokban meglátogatta a Heim Pál Kórház kis betegeit Terence Hill - Ezért járt most itt a legendás színész

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Titokban meglátogatta a Heim Pál Kórház kis betegeit Terence Hill - Ezért járt most itt a legendás színész Terence Hill egy jótékonysági aukció ajánlását vállalta el: az árverezés tárgya egy Dune Buggy, amely pont olyan, mint a Különben dühbe jövünkben látható kocsi. A bevételből a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkját bővítik. Titokban Magyarországon járt Terence Hill! A még mindig népszerű színész a Heim Pál Gyermekkórház kis betegeit látogatta meg - nem véletlenül!

Terence Hill egy jótékonysági aukció ajánlását vállalta el: az árverezés tárgya egy Dune Buggy autó lesz, amely pont olyan, mint a Különben dühbe jövünk című filmben látható kocsi. A bevételből a józsefvárosi Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg.

A világsztár a kórházban személyesen is tiszteletét tette a napokban, egy titokban tartott magyarországi látogatásán. Bevallása szerint óriási szeretettel fogadták a kórházban mind a gyerekek, mind pedig az ott dolgozók.

Titokban meglátogatta a Heim Pál Kórház kis betegeit Terence Hill - Ezért járt most itt a legendás színész

- Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre - nyilatkozta Dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató főorvosa.  

Az árverés egyébként december 1-től indul, a nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni a jövő februári Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncerten a Sportarénában, és ünnepélyes keretek között adja át neki a Dune Buggy slusszkulcsát.

Terence Hill legutóbb két hónapja járt Magyarországon - új filmje, a Nevem: Thomas díszbemutatójára érkezett, melyet szeptember 20-án este tartottak a Corvin Moziban.

Forrás: jozsefvaros.hu
Fotó: Instagram/terencehillofficial

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2018.11.20