Világszenzáció lett az idős pár tánca a Műjégpályán - ismerd meg őket

Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


Világszenzáció lett az idős pár tánca a Műjégpályán - ismerd meg őket

A gyönyörű pillanatokat megörökítő videó eddig közel 2 millió kedvelést és 9 millió megtekintést kapott.

A TikTok videómegosztó oldalon egy Petra nevű fiatal lány osztotta meg azt a felvételt, melyen egy idős férfi és nő teljes harmóniában lejt jégtáncot a Városligeti Műjégpályán. Azóta a róluk szóló népszerű videók és szívbemarkoló történetük szinte elárasztotta az internetet.

 

A jégtánc szeretete hozta össze őket

A felvételeken Patai Mara és Gombos László látható, akik ugyan nem alkotnak egy párt, de mindketten évek óta a Városligeti Jégtánckör tagjai. A köztük kialakult szoros barátság alapja a jég szeretete, és amikor csak tehetik, korcsolyáznak egyet a park jegén. Több, mint 10 év alatt tizenháromféle táncműfajt tanultak meg együtt.

Táncukat legtöbbször taps kíséri, többek között ez is motiválja őket nap mint nap, hogy kimenjenek a jégre, és szenvedélyüknek, a jégtáncnak hódoljanak.

 

A kor csak egy szám

A páros hölgytagja, Patai Mara korábban egy külföldi portálnak már elárulta, hogy gyermekkorában kezdte profi műkorcsolyázást, amit sajnos abba kellett hagynia, de a mai napig ez a sport biztosítja izmai karbantartását és tartja őt jó formában.

Táncpartnere, Gombos László egy korábbi, súlyos betegségből történő felgyógyulása után kezdett jégtáncolni.

 

Mara és László maguk is meglepődtek népszerűségen, de nagyon boldogok, hogy szenvedélyükkel inspirálják a fiatalokat, és átadhatják nekik a jégtánc nyújtotta csodálatos életérzést.


 Forrás: rtl.hu

 


Nagyszülők Lapja

Érdekességek

Nagyszülők Lapja


2024.01.05